Затворен јавни позив културних станица

Објављено у категорији: Вести

Јавни позив културних станица је затворен 5.7.2020. у поноћ.

Јавним позивом, у оквиру пројекта „Уметници. Сад!“, подржава се извођење уметничких и културних програма (перформанси, представе, филмске пројекције, плесни наступи, изложбе, инсталације, концерти, књижевне вечери и други говорни програми…) у оквиру мреже културних станица.

Кроз Јавни позив културних станица ће бити финансирана 22 гранта, а појединачни грант по апликанту износиће 75.000,00 динара нето (напомена: припадајући порези и доприноси падају на терет пројекта ЕПК).

Идеја пројекта „Уметници. Сад!“ је јачање новосадске културне сцене кроз мрежу културних станица, подизање њених капацитета, децентрализација културе и развој публике.

Подсећамо вас да је у оквиру истог пројекта отворен и јавни конкурс намењен локалним уметницима и удружењима регистрованим за обављање делатности у области културе и уметничког стваралаштва на територији Града Новог Сада и „Зоне 021”.

Конкурс нуди могућност суфинансирања пројеката усмерених на извођење и представљање уметничких радова у просторима културних станица у периоду од 3. августа до 12. октобра 2020. године.

Рок за подношење пријаве и пратеће документације истиче 24. 7. 2020. године

Детаље о конкурсу можете пронаћи на линку.

Партнер на пројекту „Уметници. Сад!“ је компанија Меркатор С.

Оставите одговор