У знаку младих и 2021. године

Објављено у категорији: Вести

Јединствени Симфонијски оркестар Нови Сад 2021, формиран у част кандидатуре Новог Сада за Европску престоницу културе 2021. године, представиће се поново Новосађанима али и младима из целог света који ће се, у сусрет Егзиту, окупити на Регионалном сајму омладинског туризма – YOUTH FAIR.

Овај пут Симфонијски оркестар Нови Сад 2021, који чини више од 60 врхунских новосадских музичара, наступиће као камерни оркестар сасатављен од 21 члана који у просеку имају приближно 21 годину како би и на тај начин симболично подржали YOUTH FAIR. Симболичан је, иначе, и почетак концерта најављен за 3. јул, на Тргу слободе –  у 21.00 час.

Предстојећи Регионални сајам омладинског туризма – YOUTH FAIR одржава се у Новом Саду шесту годину заредом. Ове године одржава се 3. и 4. јула, на Тргу слободе и у Католичкој порти, где ће у оквиру Артекомаркета бити представљени дизајнери из читавог региона. Кроз промоцију најатрактивнијих омладинских дестинација у овом делу Европе, циљ сајма YOUTH FAIR је да се кроз заједничку регионалну иницијативу Балкан позиционира као једна од најатрактивнијих дестинација за младе на свету. Сајам прати и GET EXITed, као музички део фестивала који ће окупити позната музичка имена са циљем да забави све посетиоце сајма.

Оставите одговор