Завршено „Распустилиште“ у Културној станици Млин

Објављено у категорији: Вести

Летњи програм овогодишње Манифестације „Распустилиште“ одржао се у периоду од 24. до 28. августа у Новосадском дечијем културном центру – Културној станици Млин, у Радничкој број 20.

Радионице су се одржавале у преподневним сатима у периоду од 9.30 до 13.30 сати. У току пет радних дана малишанима је понуђено 20 различитих уметничких, креативних, филмских, едукативних, еколошких и спортских радионица као што су Позориште сенки, Покретне слике, Најлепше мирисне ноте, Слика од вуне, Чудесни свет глине, Музикица, Да ли спавају бројке и слове, Фудирање, Јутарње разгибавање и многе друге.

Концепт програма и избор садржаја ове године осмишљен је спрам тренутне епидемиолошке ситуације, а жеља организатора била је да се одржи континуитет програма на који је најмлађа публика навикла, јер се летњи програм Распустилишта већ дуги низ година одржава под познатим слоганом Загревање за школу.

распустилиште

Радионице су реализоване уз примену свих мера заштите, ради спречавања ширења вируса. Присуство на програмима подразумевало је обавезну дистанцу међу учесницима, дезинфекцију руку свих учесника пре и током програма, као и обавезне маске током целог трајања програма, а свака појединачна радионица организована је са максимално десет учесника.

Оставите одговор