Pocket Globe и Око(м) књиге поново онлајн

Објављено у категорији: Вести

Због тренутне епидемиолошке ситуације и уведених мера за спречавање ширења вируса COVID-19, програми Културне станице Еђшег Pocket Globe и Око(м) књиге поново ће бити у онлајн издању.

 Џепне музичке екскурзије, Pocket Globe, први продукцијски пројекат Културне станице Еђшег, који промовише некомерцијални звук и велика имена светске етно, џез и експерименталне музичке сцене поново ће бити доступан у виду подкаста на Facebook страници Културне станице Еђшег понедељком и четвртком од 20.21 час. Прве две емисије већ су заказане за 13. и 16. јул.

Књижевне вечери „Око(м) књиге“, овогодишњи пројекат Културне станице Еђшег, који је у условима ванредног стања био у онлајн издању поново се враћа тој форми.

Сваке суботе, од 20.21 час, Катарина Костић, која је и до сада водила разговоре са књижевницима/цама, поново ће на Instagram live Културне станице Еђшег разговарати са значајним именима данашње књижевне сцене, уз позив публици да се укључе са питањима за госте. Прво онлајн књижевно вече планирано је за 18. јул.

Оставите одговор