Одржана предавања Европске школе гостопримства о туристичкој понуди и врхунској услузи

Објављено у категорији: Вести

У оквиру Европске школе гостопримства „Бар култура НС2021” јуче су за полазнике одржана два онлајн предавања која су за циљ имале едукацију радника у угоститељству и обуку за пружање висококвалитетних услуга.

Полазници школе имали су прилике да се упознају са Новим Садом, као и информацијама од кључне важности за презентацију туристима, захваљујући предавању врсних познавалаца ове области, представнице Туристичке организације Новог Сада, Тихане Путин, као и Саше Павловића из Удружења туристичких водича.

Радници у угоститељству су након тога добили курс из смерница врхунске услуге од Дејана Живкоског из СЕРСА – удружења сомалијера Србије, као и од Ранка Спасојевића из удружења БармеНС.

Пројекат Европскa школa гостопримства „Бар култура НС2021” спроводи Удружење БармеНС у сарадњи са Фондацијом Нови Сад 2021 – Европска престоница културе. Сврха пројекта је едукација и упознавање угоститељских радника са значајним туристичким местима у граду, као и смерницама врхунске комуникације и услуге, с обзиром на чињеницу да је уочено да постоји простор за унапређење услуге у новосадском угоститељству.

Пројекат је осмишљен тако да води полазнике кроз најважније аспекте туристичке понуде града, уз предавања на тему услуге и комуникације са туристима, као и кроз практични део, који полазницима представља најзначајнија туристичка и угоститељска места и значај понуде локалних произвођача.

Оставите одговор