Новосадски стрип викенд у Културној станици Еђшег

Објављено у категорији: Вести

Културна станица Еђшег, 3. и 4. октобра биће место окупљања страствених љубитеља стрипа јер почиње 14. Новосадски стрип викенд. Фестивал ће почети традиционалном берзом стрипа и представљањем часописа „Стриполис“.

Врата Еђшега публици ће бити отворена у суботу од 12 до 21 час и у недељу од 12 до 17 сати. За све посетиоце улаз је бесплатан.

Као и претходних, и ове године публика ће имати увид у оно шта се дешавало у свету стрипа током протекле године. Поред бројних аутора, издавача и школа стрипа из Србије и окружења, биће представљен и нови млади аутор Бојан Милојевић, чије ће издање традиционално објавити Студентски културни центар Нови Сад. Програм фестивала можете погледати путем овог линка.

Продуцент Фестивала је Студентски културни центар Нови Сад, а програм је подржала и Фондација „Нови Сад 2021 – Европска престоница културе”.

Организатори моле све посетиоце да се, ради очувања здравља и лепшег и квалитетнијег уживања у културним садржајима, придржавају свих мера. Посетиоци су у обавези да носе заштитне маске на свим догађајима.

Оставите одговор