Нови Сад 2021 сваког петка у листу Данас

Објављено у категорији: Вести

kolaz danas ns 2021 horizontalno 1
Реномирани дневни лист Данас који се чита на целој територији наше земље, као и у региону, од данас је, у сарадњи са Градском управом за културу, почео са реализацијом пројекта „Нови Сад на путу ка Европској престоници културе 2021“. Лист Данас је и током прошле године, на веома професионалан начин, редовно обавештавао јавност о активностима у вези са кандидатуром Новог Сада за ЕПК 2021.

,,Поред интервјуа са личностима које су најдиректније повезане са радом у Организационом одбору, Уметничком савету и другим релевантним телима која конкретно раде на кандидатури Новог Сада, увели смо и редовну рубрику „АГОРА: Трг слободе“ где ће, уметници и сви људи који креирају културна дешавања у граду, имати прилике да изнесу своје виђење и наше културне сцене, као и активности поводом кандидатуре и друго. Наравно, лист Данас ће се трудити да објављује и ексклузивне вести као што је ова у данашњем броју, вест да је почело снимање промо материјала „КултурЛица“ што је заједнички пројекат ЕПК 2021 и Академије уметности у Новом Саду”, истакла је Гордана Драганић-Нонин, дописник листа Данас из Новог Сада.

До краја ове године, сваког петка, једна страница ових новина биће посвећена култури Новог Сада и активностима у вези са кандидатуром нашег града за Европску престоницу културе.

Novi Sad na putu ka Evropskoj prestonici kulture 2021

Оставите одговор