Novi Sad 2021 svakog petka u listu Danas

Objavljeno u kategoriji: Vesti

kolaz danas ns 2021 horizontalno 1
Renomirani dnevni list Danas koji se čita na celoj teritoriji naše zemlje, kao i u regionu, od danas je, u saradnji sa Gradskom upravom za kulturu, počeo sa realizacijom projekta „Novi Sad na putu ka Evropskoj prestonici kulture 2021“. List Danas je i tokom prošle godine, na veoma profesionalan način, redovno obaveštavao javnost o aktivnostima u vezi sa kandidaturom Novog Sada za EPK 2021.

,,Pored intervjua sa ličnostima koje su najdirektnije povezane sa radom u Organizacionom odboru, Umetničkom savetu i drugim relevantnim telima koja konkretno rade na kandidaturi Novog Sada, uveli smo i redovnu rubriku „AGORA: Trg slobode“ gde će, umetnici i svi ljudi koji kreiraju kulturna dešavanja u gradu, imati prilike da iznesu svoje viđenje i naše kulturne scene, kao i aktivnosti povodom kandidature i drugo. Naravno, list Danas će se truditi da objavljuje i ekskluzivne vesti kao što je ova u današnjem broju, vest da je počelo snimanje promo materijala „KulturLica“ što je zajednički projekat EPK 2021 i Akademije umetnosti u Novom Sadu”, istakla je Gordana Draganić-Nonin, dopisnik lista Danas iz Novog Sada.

Do kraja ove godine, svakog petka, jedna stranica ovih novina biće posvećena kulturi Novog Sada i aktivnostima u vezi sa kandidaturom našeg grada za Evropsku prestonicu kulture.

Novi Sad na putu ka Evropskoj prestonici kulture 2021

Ostavite odgovor