НЕО фестивал: Нове измене у програму у складу са мерама

Објављено у категорији: Вести

У програму НЕО фестивала, који је у току у културним станицама широм Новог Сада, дошло је до измена, у складу са мерама уведеним у циљу спречавања ширења вируса COVID-19, које организатори редовно прате.

Концерт младих талената, који је одложен прошле недеље, биће одржан у среду, 8. јула у дворишту Културне станице Млин, од 20 часова.

Концерт сестара Герег, заказан за 9. јул у Културној станици Свилара од 20 часова, биће одржан на платоу те Културне станице, уз ограничење броја људи у публици (до 50).

Концерт Новосадског дувачког квинтета планиран за 10. јул у 20 сати на платоу Културне станице Руменка је отказан.

Вече необарока 10. јула биће премештено из Градске куће у двориште Културне станице Еђшег, у истом термину, од 20 часова, такође уз ограничење броја посетилаца (до 50). То ограничење важиће и за концерт Долче Суоно 11. јула од 20 часова, на истом месту. 

Концерт Новосадског камерног ансамбла предвиђен за 13. јул у 20 сати, одржаће се на платоу Културне станице Свилара уз ограничен број посетилаца (до 50).

Концерт Оркестра Камерата Академика планиран за 18. јул у Католичкој порти је одложен. 

Моле се сви посетиоци да се придржавају мера и да носе маске.

Уколико дође до нових измена у програму НЕО фестивала, а на основу епидемиолошке ситуације, јавност ће бити благовремено обавештена.

Цео програм НЕО фестивала, са изменама, можете погледати на линку.

Оставите одговор