Промоција новог албума групе „Лав Хантерс” у Културној станици Свилара

Објављено у категорији: Вести

Лав Хантерс за Нови Сад је нови пројекат бенда који ствара више од три деценије и представља један од синонима града. Промоција новог албума, петнаестог по реду, под називом „PEACE, ОК“ биће одржана у петак, 2. октобра са почетком у 20 сати у Културној станици Свилара, а публика ће концерт моћи да прати и онлајн на Фејсбук страници Културне станице Свилара.

Нових седам песама бенда „Лав Хантерс”, који већ 33 године на свој начин доприноси новосадској културној и музичкој сцени, биће осврт на музичко наслеђе града, односно златно доба новосадских бендова.

Албум је припреман од јуна до августа ове године, а поред чланова бенда, Милана Мумина, Милана Љубенковића, Владимира Јованова и Владимира Ђурића, на њему ће се наћи и бројни гости: Сандра Дропо Рамаји (саксофон), Никола Миланов (тромбон), Аљоша Закић (труба), Чик Иштван (удараљке), Дамјан Деурић (клавијатуре), Обрад Лаћарац (бас), Владимир Перовић (гитара), Милован „Џими“ Ђуђић (бенџо и лап стил), Ана Перишић (пратећи вокали). У склопу промоције албума, публици ће бити представљен и нови спот за нумеру „Hold On“.

Након 14 албума, рада на музици за филмове и позоришне представе и више од 3000 одржаних концерата, чланови групе „Лав Хантерс” овај пут желе да укажу на потребу како за новим, тако и за старим извођачима, који обнављају и изнова освежавају све квалитете музичке културе Новог Сада.

Улаз на концерт је слободан.

Организатори моле све посетиоце да се, ради очувања здравља и лепшег и квалитетнијег уживања у културним садржајима, придржавају свих мера превенције прописаних услед тренутне епидемиолошке ситуације. Посетиоци су у обавези да носе заштитне маске на свим догађајима. Контролише се максималан број посетилаца на догађајима.

Промоција новог албума бенда „Лав Хантерс” један је од 42 пројекта који су добили средства на Јавном конкурсу локалним уметницима и удружењима, у оквиру пројекта „Уметници. Сад!”, који има за циљ јачање локалне културне сцене, подизање њених капацитета кроз мрежу културних станица, децентрализацију културе и развој публике.

Оставите одговор