Пројекат Кликник: Викенд у ритму трепа и драм енд бејса

Објављено у категорији: Вести

Музички пројекат „Кликник“ Младена Каназира, који обухвата ДЈ сетове, мини концерт и мини панел, публика може да погледа на Јутјуб каналу аутора пројекта.

Кликник

Клика колектив представио нам је овај разнолики музички догађај који је обухватио рад извођача Rcallz, Gugutka, Run the Chains и Douchemoney, уз мини концерт Ничкета 3000, који је том приликом промовисо свој албум. Уз то, организован је и мини панел на ком су Ничке 3000 и Douchemoney образложили свој принцип рада, те делили савете у вези са креативним процесом стварања музике.

„То је заправо било наше јавно дружење које је публика могла да прати на нашем каналу“, објашњава Младен Каназир. Како каже, за музичку сцену претходни период, у ком је наступе било немогуће одржати, био је веома тежак, поготово што су концерти кључни у промоцији нових песама, па су тако Јавни позив „Уметници. Сад“ видели као одличну прилику.

Пројекат „Кликник“ један је од 22 пројекта који су добили средства на јавном позиву „Уметници. Сад!”, Фондације „Нови Сад 2021 – Европска престоница културе”, који има за циљ јачање локалне културне сцене, подизање њених капацитета кроз мрежу културних станица, децентрализацију културе и јачање публике.

Партнер на пројекту „Уметници. Сад!“ је компанија Меркатор С.

Оставите одговор