Унапређење квалитета угоститељства кроз пројекат „Европска школа гостопримства Бар култура НС 2021”

Објављено у категорији: Вести

Предавање на тему „Значај локалних произвођача на укупну туристичку понуду града“ удружења БармеНС одржано је у уторак у Сремској Каменици, у оквиру „Европске школе гостопримства Бар култура НС 2021”.

У газдинству и дестилерији Секулић полазници су имали прилику да слушају домаћина овог газдинства и технолога Давора Секулића који је представио своје производе, Сашу Павловића из удружења Туристичких водича који је говорио о значају и препознатљивости домаћих производа као и о томе колико су локални производи занимљиви туристима. Трећи предавач, Ранко Спасојевић испред удружења БармеНС са посетиоцима је анализирао органолептичка својства производа, а представио је и начине на које се могу сервирати гостима.

Кроз овај пројекат, планирано је да 90 младих који ради у угоститељству прођу кроз три модула обука, а предавање на тему „Значај локалних произвођача на укупну туристичку понуду града“ било је друго по реду у оквиру трећег модула.

Сврха пројекта, који се спроводи у организацији удружења БармеНС и Фондације „Нови Сад 2021 – Европска престоница културе“ је едукација и упознавање угоститељских радника са значајним туристичким местима у граду, те давање смерница за врхунску комуникацију и услуге.

Оставите одговор