Poziv za volontiranje na međunarodnoj konferenciji „Neutralno“

Objavljeno u kategoriji: Vesti

Fondacija ,,Novi Sad 2021 – Evropska prestonica kulture’’ i Novosadski volonterski servis pozivaju sve zainteresovane da se prijave na volonterske pozicije tokom konferencije „NEUTRALNO“, međunarodne platforme za dijalog o novim kulturnim prostorima, koja će se održati 9. i 10. maja 2018. godine, u Studiju ,,M’’ u Novom Sadu.

Konferencija je posvećena predstavljanju različitih modela održivosti i razvoja kulturnih prostora u Evropi i regionu, i namenjena je svim proaktivnim pojedincima iz domena umetnosti, kulture, kreativnih industrija i društvenog aktivizma. Volonteri će biti podrška realizaciji Konferencije u više elemenata:

– Registracija učesnika

– Priprema prostora

– Pravljenje bedževa

– Podrška u press room-u

i druge logističke aktivnosti koje će preciznije biti definisane na pripremnom sastanku.  Od volontera se očekuje osmeh i dobro raspoloženje.

Volonteri dobijaju mogućnost da saznaju nešto više o pitanjima i temama koje su predmet dijaloga, da steknu iskustvo u organizovanju događaja i da upoznaju sjajne nove ljude.

Ukoliko ste zainteresovani za višednevni volonterski angažman i jedno novo iskustvo, molimo vas da popunite onlajn prijavu putem sledećeg linka.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti putem imejla office@nvs.rs.

Konferencija se realizuje uz podršku Gete instituta u Srbiji Ambasade Švedske u BeograduAustrijskog kulturnog foruma i Francuskog instituta u Srbiji.

Međunarodna konferencija „Neutralno“ deo je proslave Dana pobede koji se tradicionalno obeležava u Novom Sadu 9. maja kroz manifestaciju Ritam Evrope u organizaciji Studentskog kulturnog centra. Ove godine dodatno proslavljamo  i proslavu titule Najboljeg evropskog velikog festivala koju je koju je Egzit festival nedavno osvojio po drugi put u ovoj deceniji.

Ostavite odgovor