Позив за волонтирање на међународној конференцији „Неутрално“

Објављено у категорији: Вести

Фондација ,,Нови Сад 2021 – Европска престоница културе’’ и Новосадски волонтерски сервис позивају све заинтересоване да се пријаве на волонтерске позиције током конференције „НЕУТРАЛНО“, међународне платформе за дијалог о новим културним просторима, која ће се одржати 9. и 10. маја 2018. године, у Студију ,,М’’ у Новом Саду.

Конференција је посвећена представљању различитих модела одрживости и развоја културних простора у Европи и региону, и намењена је свим проактивним појединцима из домена уметности, културе, креативних индустрија и друштвеног активизма. Волонтери ће бити подршка реализацији Конференције у више елемената:

– Регистрација учесника

– Припрема простора

– Прављење беџева

– Подршка у press room-у

и друге логистичке активности које ће прецизније бити дефинисане на припремном састанку.  Од волонтера се очекује осмех и добро расположење.

Волонтери добијају могућност да сазнају нешто више о питањима и темама које су предмет дијалога, да стекну искуство у организовању догађаја и да упознају сјајне нове људе.

Уколико сте заинтересовани за вишедневни волонтерски ангажман и једно ново искуство, молимо вас да попуните онлајн пријаву путем следећег линка.

За сва додатна питања можете се обратити путем имејла office@nvs.rs.

Конференција се реализује уз подршку Гете института у Србији Амбасаде Шведске у БеоградуАустријског културног форума и Француског института у Србији.

Међународна конференција „Неутрално“ део је прославе Дана победе који се традиционално обележава у Новом Саду 9. маја кроз манифестацију Ритам Европе у организацији Студентског културног центра. Ове године додатно прослављамо  и прославу титуле Најбољег европског великог фестивала коју је коју је Егзит фестивал недавно освојио по други пут у овој деценији.

Оставите одговор