U znaku mladih i 2021. godine

Objavljeno u kategoriji: Vesti

Jedinstveni Simfonijski orkestar Novi Sad 2021, formiran u čast kandidature Novog Sada za Evropsku prestonicu kulture 2021. godine, predstaviće se ponovo Novosađanima ali i mladima iz celog sveta koji će se, u susret Egzitu, okupiti na Regionalnom sajmu omladinskog turizma – YOUTH FAIR.

Ovaj put Simfonijski orkestar Novi Sad 2021, koji čini više od 60 vrhunskih novosadskih muzičara, nastupiće kao kamerni orkestar sasatavljen od 21 člana koji u proseku imaju približno 21 godinu kako bi i na taj način simbolično podržali YOUTH FAIR. Simboličan je, inače, i početak koncerta najavljen za 3. jul, na Trgu slobode –  u 21.00 čas.

Predstojeći Regionalni sajam omladinskog turizma – YOUTH FAIR održava se u Novom Sadu šestu godinu zaredom. Ove godine održava se 3. i 4. jula, na Trgu slobode i u Katoličkoj porti, gde će u okviru Artekomarketa biti predstavljeni dizajneri iz čitavog regiona. Kroz promociju najatraktivnijih omladinskih destinacija u ovom delu Evrope, cilj sajma YOUTH FAIR je da se kroz zajedničku regionalnu inicijativu Balkan pozicionira kao jedna od najatraktivnijih destinacija za mlade na svetu. Sajam prati i GET EXITed, kao muzički deo festivala koji će okupiti poznata muzička imena sa ciljem da zabavi sve posetioce sajma.

Ostavite odgovor