Позив за потенцијалне Европске престонице културе за 2024. годину

Објављено у категорији: Вести

Фондација „Нови Сад 2021 – Европска престоница културе” биће домаћин састанка ЕПК градова из региона између 11. и 13. јула. Позивамо градове из региона који планирају да предају апликацију за титулу ЕПК 2024. године да нам се придруже у Новом Саду.

Први дан састанка биће посвећен представљању потенцијалних ЕПК представницима из постојећих ЕПК градова, разговорима и размени искустава у циљу што боље и свеобухватније припреме апликације и имплементације успешног пројекта Европска престоница културе.

Овај позив Фондација „Нови Сад 2021“ реализује се у оквиру пројекта „Нови потенцијали“ чија је основна идеја поспешивање трансфера знања и размена искустава. Пројекат подржава градове кандидате за титулу Европске престонице културе са циљем да се припреме за процес апликације.

Позив је отворен свим заинтересованим градовима из региона Југоисточне Европе који планирају да предају апликацију за титулу ЕПК 2024. године да дођу у Нови Сад, те да се представе и упознају са  колегама који деле исте циљеве.

Фондација „Нови Сад 2021“ покриће трошкове смештаја и хране за највише две особе из сваког заинтересованог града за дан 11. јул.

 

Потребно је послати писмо заинтересованости до 10. јуна 2018. године на: international@ns2021.rs.

 

Оставите одговор