Fondacija „Novi Sad 2021“ i Fakultet za pravne i poslovne studije dr Lazar Vrkatić potpisali sporazum o saradnji

Objavljeno u kategoriji: Vesti

Fondacija „Novi Sad 2021“ potpisala je sporazum o saradnji sa Fakultetom za pravne i poslovne studije dr Lazar Vrkatić koji definiše saradnju na različitim projektima koji će se realizovati tokom naredne tri godine, a koja će doprineti kvalitetnijoj implementaciji platforme za razvoj kreativnih potencijala Novog Sada.

Sporazum su potpisale dekan fakulteta Prof. dr Mirjana Franceško, i izvršna direktorka Fondacije „Novi Sad 2021”, Tamara Zelenović. Pored ove saradnje, razmatrane su i druge mogućnosti saradnje tokom narednog perioda, a potpisnice sporazuma su istakle da očekuju proširenje aktivnosti na kojima će sarađivati, a koji će doprineti kvalitetu projekta Novi Sad – Evropska prestonica kulture. 

Fakultet za pravne i poslovne studije dr Lazar Vrkatić osnovan je 2006. godine da bi do danas fakultetsko obrazovanje u ovoj instituciji uspešno završilo više od 2.000 studenata, koji su imali priliku da studiraju jedan od 5 studijskih programa pravo, engleski jezik, bezbednost i kriminalistika, poslovna psihologija, psihoterapija.

Ostavite odgovor