Фондација „Нови Сад 2021“ и Факултет за правне и пословне студије др Лазар Вркатић потписали споразум о сарадњи

Објављено у категорији: Вести

Фондација „Нови Сад 2021“ потписала је споразум о сарадњи са Факултетом за правне и пословне студије др Лазар Вркатић који дефинише сарадњу на различитим пројектима који ће се реализовати током наредне три године, а која ће допринети квалитетнијој имплементацији платформе за развој креативних потенцијала Новог Сада.

Споразум су потписале декан факултета Проф. др Мирјана Францешко, и извршна директорка Фондације „Нови Сад 2021”, Тамара Зеленовић. Поред ове сарадње, разматране су и друге могућности сарадње током наредног периода, а потписнице споразума су истакле да очекују проширење активности на којима ће сарађивати, а који ће допринети квалитету пројекта Нови Сад – Европска престоница културе. 

Факултет за правне и пословне студије др Лазар Вркатић основан је 2006. године да би до данас факултетско образовање у овој институцији успешно завршило више од 2.000 студената, који су имали прилику да студирају један од 5 студијских програма право, енглески језик, безбедност и криминалистика, пословна психологија, психотерапија.

Оставите одговор