Podrška kandidaturi Novog Sada za EPK 2021. i od privatnog sektora

Objavljeno u kategoriji: Vesti

Potvrdu da je odluka da se Grad Novi Sad kandiduje za Evropsku prestonicu kulture 2021. godine ispravna i pozitivna govori činjenica da je za taj projekat dobijena podrška od brojnih domaćih i stranih ličnosti, ustanova, institucija iz oblasti kulture i obrazovanja, svih nivoa vlasti u Srbiji, stranih diplomata i, možda i najvažnije, ogromnog broja Novosađana. Da je kandidatura dobra za Grad Novi Sad potvrdu daje i privatni sektor.

Poslednji u nizu koji podržavaju projekat Novi Sad Evropska prestonica kulture 2021. godine je novosadski Crveni taksi. Naime, Crveni taksi je potpuno besplatno ustupio reklamni prostor na tabletima koji su instalirani u u više od 200 vozila tog udruženja. Svi Novosađani i njihovi gosti koji se voze Crvenim taksijem biće u prilici da vide kratak džingl „Novi Sad 2021“.

Sa velikim zadovoljstvom podsećamo da smo već dobili nedvosmilenu podršku novosadskih javnih komunalnih preduzeća – gde posebno izdvajamo ustupanje prostora za mural na parkingu iza SNP-a – zatim podršku privatnog sektora u organizaciji koncerta Stefana Milenkovića održanog 21. jula na otvorenom u Katoličkoj porti, kao i okupljanje simfoničara „Novi Sad 2021“ koji su priredili nesvakidašnji muzički spektakl u Merkatoru 17. septembra.

Malo je projakata u Regionu koji se, kao „Novi Sad 2021“, mogu pohvaliti tako širokom, jedinstvenom i pozitivnom podrškom, na šta smo izuzetno ponosni.

Ostavite odgovor