Подршка кандидатури Новог Сада за ЕПК 2021. и од приватног сектора

Објављено у категорији: Вести

Потврду да је одлука да се Град Нови Сад кандидује за Европску престоницу културе 2021. године исправна и позитивна говори чињеница да је за тај пројекат добијена подршка од бројних домаћих и страних личности, установа, институција из области културе и образовања, свих нивоа власти у Србији, страних дипломата и, можда и најважније, огромног броја Новосађана. Да је кандидатура добра за Град Нови Сад потврду даје и приватни сектор.

Последњи у низу који подржавају пројекат Нови Сад Европска престоница културе 2021. године је новосадски Црвени такси. Наиме, Црвени такси је потпуно бесплатно уступио рекламни простор на таблетима који су инсталирани у у више од 200 возила тог удружења. Сви Новосађани и њихови гости који се возе Црвеним таксијем биће у прилици да виде кратак џингл „Нови Сад 2021“.

Са великим задовољством подсећамо да смо већ добили недвосмилену подршку новосадских јавних комуналних предузећа – где посебно издвајамо уступање простора за мурал на паркингу иза СНП-а – затим подршку приватног сектора у организацији концерта Стефана Миленковића одржаног 21. јула на отвореном у Католичкој порти, као и окупљање симфоничара „Нови Сад 2021“ који су приредили несвакидашњи музички спектакл у Меркатору 17. септембра.

Мало је пројаката у Региону који се, као „Нови Сад 2021“, могу похвалити тако широком, јединственом и позитивном подршком, на шта смо изузетно поносни.

Оставите одговор