„Planting Partnerships #2“ – izgradnja novih partnerstava

Objavljeno u kategoriji: Vesti

Fondacija „Novi Sad 2021“ od 26. do 29. novembra organizuje dvodnevni događaj za ustanove kulture u Novom Sadu koja ima za cilj umrežavanje ustanova sa partnerima iz Evrope kako bi zajednički razvijali projektne ideje i razmatrali mogućnosti za apliciranje za fondove iz Evropske unije. 

Ustanove kulture radiće jedan na jedan sa svojim partnerima, a drugog dana susreta predstaviće rezulate rada i planirane saradnje timu Fondacije „Novi Sad 2021“ i raditi na njihovom razvoju i unapređenju.

„Planting Partnerships 2“ drugi je deo konferncije koju Fondacija „Novi Sad 2021“ organizuje u cilju izgradnje novih partnerstava.

Tokom prvog susreta, od 4. do 7. novembra, održan je Danube AiR sastanak u okviru kojeg su predstavnici rezidencijalnih programa iz zemlje i inostranstva razmenili znanja i praktične savete.

Podsticanje saradnji, interdisciplinarna saradnja i internacionalizacija kulture važni su ciljevi Fondacije, koji će se nastaviti i u narednom periodu kako bismo osnaživali lokalnu kulturnu scenu.

Ostavite odgovor