Špajz za projektne ideje

 

Tekuća 2017. godina je za projekat Novi Sad 2021 prva i početna godina, usmerena ka uspostavljanju pravila rada i stabilne organizacione strukture, principa transparentnosti, izrada strategija i strateških partnerstava.
Prioriteti Fondacije za 2017. godinu biće usmereni ka jačanju ljudskih i infrastrukturnih kapaciteta kako bi grad izgradio potrebne resurse da sprovodi projekte međunarodnog i participativnog karaktera.
Uprkos ovom prioritetu, kao i činjenici da Fondacija još uvek nije odabrala umetničkog direktora koji bi trebalo da umetnički oblikuje projekat Novi Sad 2021, otvorili smo poziv Špajz za projektne ideje kako bismo svim zainteresovanima dali priliku da podele svoje predloge i ideje sa nama.
Svoje ideje možete predložiti tako što ćete popuniti prijavni formular dostupan ovde i poslati ga zajedno sa pratećom dokumentacijom na imejl predlog@ns2021.rs.
Sve pristigle ideje pregledaće stručni tim koji će se sastati dva puta tokom ove godine, ali ne pre izbora umetničkog direktora. Nakon pregledanja projektnih ideja, aplikanti će biti kontaktirani putem imejla i obavešteni o rezultatima ovog konkursa.

Otvoren poziv

Obrazac za prijavu