Шпајз за пројектне идеје

 

Текућа 2017. година је за пројекат Нови Сад 2021 прва и почетна година, усмерена ка успостављању правила рада и стабилне организационе структуре, принципа транспарентности, израда стратегија и стратешких партнерстава.
Приоритети Фондације за 2017. годину биће усмерени ка јачању људских и инфраструктурних капацитета како би град изградио потребне ресурсе да спроводи пројекте међународног и партиципативног карактера.
Упркос овом приоритету, као и чињеници да Фондација још увек није одабрала уметничког директора који би требало да уметнички обликује пројекат Нови Сад 2021, отворили смо позив Шпајз за пројектне идеје како бисмо свим заинтересованима дали прилику да поделе своје предлоге и идеје са нама.
Своје идеје можете предложити тако што ћете попунити пријавни формулар доступан овде и послати га заједно са пратећом документацијом на имејл predlog@ns2021.rs.
Све пристигле идеје прегледаће стручни тим који ће се састати два пута током ове године, али не пре избора уметничког директора. Након прегледања пројектних идеја, апликанти ће бити контактирани путем имејла и обавештени о резултатима овог конкурса.

Отворен позив

Образац за пријаву