Poziv vaninstitucionalnoj sceni na obuku za pisanje projekata

Objavljeno u kategoriji: Vesti

Fondacija „Novi Sad 2021 – Evropska prestonica kulture“ poziva predstavnike nevladinih organizacija iz oblasti kulture i pojedince, slobodne umetnike i zainteresovane radnike u kulturi da se prijave na trodnevnu stručnu obuku „Mogućnosti finansiranja putem EU fondova“, koja će se održati u periodu od 13. do 15. marta, a koja se realizuje u saradnji sa Fondom „Evropski poslovi“ Autonomne pokrajine Vojvodine.
Broj učesnika je ograničen, te najkasnije do 6. marta potvrdite svoje učešće slanjem imejla na adresu: djula.ribar@ns2021.rs. Uz potvrdu navedite i sledeće podatke:

• Ime i prezime
• Organizacija u kojoj ste zaposleni
• Broj telefona
• Email adresa
• Znanje engleskog jezika (ocena od 1 do 5)
• Iskustvo na EU projektima (da / ne)

Glavni cilj obuke je da se učesnici osposobe da samostalno formulišu predloge projekata i strateški ih pozicioniraju u okvire definisanih prioriteta i mera, kao i finansijskih ograničenja. Tokom obuke polaznici razvijaju veštine i stavove koji su neophodni za preuzimanje aktivne uloge u razvoju i implementaciji projekata na lokalnom i regionalnom nivou.

Obuke predstavljaju nastavak saradnje Fondacije „Novi Sad 2021 – Evropska prestonica kulture“ sa vaninstitucionalnom kulturnom i umetničkom scenom Novog Sada na razvojnim procesima, ovog puta kroz predstavljanje mogućnosti finansiranja iz fondova Evropske unije, kao i procedura apliciranja i pisanja projekata.

Ostavite odgovor