„Lab for European Project Making“ – edukacija (2017/2018)

 

Fondacija „Novi Sad 2021“ u saradnji sa Evropskim prestonicama kulture Temišvar 2021 i Rijeka 2020, u cilju značajnog povećanja kapaciteta budućih prestonica kulture za pokretanje, finansiranje i sprovođenje evropskih kulturnih projekata velikih razmera, objavljuje:

 

JAVNI KONKURS

za prijavu na program „Lab for European Project Making“ namenjen razvijanju i jačanju veština profesionalaca koji su aktivni na kulturno-umetničkoj sceni u oblasti vođenja kulturnih događaja, kako bi se izgradila jaka upravljačka podrška za predstojeće Evropske prestonice kulture.

 

Projekat „Novi Sad 2021“ traži 8 kandidata.

Javni poziv za ovaj program možete preuzeti na sledećem linku.

Onlajn aplikacioni formular nalazi se na sledećem linku.

Dodatna dokumentacija na engleskom jeziku (iz javnog poziva) šalje se na adresu:

Novi Sad 2021 – Evropska prestonica kulture

Poštanski fah 153

21101 Novi Sad

Odluku Upravnog odbora o učešću na javnom konkursu možete pronaći na sledećem linku.

Odluku o izmenama i dopunama Odluke o javnom konkursu „Lab za evropske projekte“, donetu 14. avgusta 2017. godine, možete pronaći na sledećem linku.

Odluku o izmeni Odluke o javnom konkursu „Lab za evropske projekte“, donetu 28. septembra 2017. godine, možete preuzeti na sledećem linku.

Odluku o izboru konkursne komisije za odabir kandidata za učešće na javnom konkursu „Lab za evropske projekte“ možete pronaći na sledećem linku.

Odluku o izmeni odluke o izboru kandidata za učešće na javnom konkursu „Lab za evropske projekte“, donetu 28. septembra 2017. godine, možete pronaći na sledećem linku.

Konkurs traje do 15. septembra (u ponoć), a rezultati konkursa biće poznati do 15. oktobra 2017. godine.

Za sve dodatne informacije u vezi sa ovim konkursom možete dobiti na sledeće adrese: lazar.jovanov@ns2021.rs i milica.raskovic@ns2021.rs.

 

Nakon razmatranja prijava svih kandidata, Konkursna komisija donela je Odluku o izabranim kandidatima koji se upućuju na 3 različita modula ovog edukativnog programa. Kandidati koji će pohađati ovaj program su:

  1. Milesa Milinković
  2. Goran Kezić
  3. Viktor Varaši
  4. Violeta Đerković
  5. Aleksandar Oparnica
  6. Armin Hadžimusić
  7. Severina Miletić Prostran
  8. Marko Jozić