„Lab for European Project Making“ – едукација (2017/2018)

 

Фондација „Нови Сад 2021“ у сарадњи са Европским престоницама културе Темишвар 2021 и Ријека 2020, у циљу значајног повећања капацитета будућих престоница културе за покретање, финансирање и спровођење европских културних пројеката великих размера, објављује:

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за пријаву на програм „Lab for European Project Making“ намењен развијању и јачању вештина професионалаца који су активни на културно-уметничкој сцени у области вођења културних догађаја, како би се изградила јака управљачка подршка за предстојеће Европске престонице културе.

 

Пројекат „Нови Сад 2021“ тражи 8 кандидата.

Јавни позив за овај програм можете преузети на следећем линку.

Онлајн апликациони формулар налази се на следећем линку.

Додатна документација на енглеском језику (из јавног позива) шаље се на адресу:

Нови Сад 2021 – Европска престоница културе

Поштански фах 153

21101 Нови Сад

Одлуку Управног одбора о учешћу на јавном конкурсу можете пронаћи на следећем линку.

Одлуку о изменама и допунама Одлуке о јавном конкурсу „Лаб за европске пројекте“, донету 14. августа 2017. године, можете пронаћи на следећем линку.

Одлуку о измени Одлуке о јавном конкурсу „Лаб за европске пројекте“, донету 28. септембра 2017. године, можете преузети на следећем линку.

Одлуку о избору конкурсне комисије за одабир кандидата за учешће на јавном конкурсу „Лаб за европске пројекте“ можете пронаћи на следећем линку.

Одлуку о измени одлуке о избору кандидата за учешће на јавном конкурсу „Лаб за европске пројекте“, донету 28. септембра 2017. године, можете пронаћи на следећем линку.

Конкурс траје до 15. септембра (у поноћ), а резултати конкурса биће познати до 15. октобра 2017. године.

За све додатне информације у вези са овим конкурсом можете добити на следеће адресе: lazar.jovanov@ns2021.rs и milica.raskovic@ns2021.rs.

 

Након разматрања пријава свих кандидата, Конкурсна комисија донела је Одлуку о изабраним кандидатима који се упућују на 3 различита модула овог едукативног програма. Кандидати који ће похађати овај програм су:

  1. Милеса Милинковић
  2. Горан Кезић
  3. Виктор Вараши
  4. Виолета Ђерковић
  5. Александар Опарница
  6. Армин Хаџимусић
  7. Северина Милетић Простран
  8. Марко Јозић