Завршен конкурс „Стварајмо заједно“

Објављено у категорији: Вести

Позив за подношење пројектних предлога за кандидатуру Нови Сад 2021, окончан је у недељу 31. маја. Реч је о позиву за укључивање шире јавности, како стручњака, физичких и правних лица које се баве културом, тако и обичних грађана из земље и иностранства у креирање програмског концепта кандидатуре. Циљ Организационог одбора Нови Сад 2021 и Програмског савета, био је да пружи прилику креативним грађанима и истакнутим појединцима, установама и организацијима из јавног и приватног сектора да узму активно учешће и потпомогну кандидатуру града за титулу Европске престонице културе. Све пристигле пријаве размотриће Програмски савет Организационог одбора Нови Сад 2021 у складу са наведеним критеријумима Позива.

Овом приликом, захвалили бисмо се свим учесницима конкурса и напоменули да пријаве које пристигну након истека рока, неће бити разматране. О резултатима позива ће сви учесници бити накнадно и благовремено обавештени.

Ипак, уколико имате идеју за пројекат за коју сматрате да се уклапа у критеријуме Европске комисије и програмски концепт Нови Сад 2021, а пропустили сте рок за пријаву, можете нам се обратити на 021/512-742 сваког радног дана од 9 до 15 часова или на имејл адресу: info@novisad2021.rs.

Оставите одговор