Završen konkurs „Stvarajmo zajedno“

Objavljeno u kategoriji: Vesti

Poziv za podnošenje projektnih predloga za kandidaturu Novi Sad 2021, okončan je u nedelju 31. maja. Reč je o pozivu za uključivanje šire javnosti, kako stručnjaka, fizičkih i pravnih lica koje se bave kulturom, tako i običnih građana iz zemlje i inostranstva u kreiranje programskog koncepta kandidature. Cilj Organizacionog odbora Novi Sad 2021 i Programskog saveta, bio je da pruži priliku kreativnim građanima i istaknutim pojedincima, ustanovama i organizacijima iz javnog i privatnog sektora da uzmu aktivno učešće i potpomognu kandidaturu grada za titulu Evropske prestonice kulture. Sve pristigle prijave razmotriće Programski savet Organizacionog odbora Novi Sad 2021 u skladu sa navedenim kriterijumima Poziva.

Ovom prilikom, zahvalili bismo se svim učesnicima konkursa i napomenuli da prijave koje pristignu nakon isteka roka, neće biti razmatrane. O rezultatima poziva će svi učesnici biti naknadno i blagovremeno obavešteni.

Ipak, ukoliko imate ideju za projekat za koju smatrate da se uklapa u kriterijume Evropske komisije i programski koncept Novi Sad 2021, a propustili ste rok za prijavu, možete nam se obratiti na 021/512-742 svakog radnog dana od 9 do 15 časova ili na imejl adresu: info@novisad2021.rs.

Ostavite odgovor