Fondacija „Novi Sad 2021“ obavila drugu evaluaciju za program razmene „Kizuna“

Objavljeno u kategoriji: Vesti

Fondacija „Novi Sad 2021“ obavila je drugu evaluaciju u okviru javnog konkursa za finansijsku podršku lokalnim umetnicima i kulturnim radnicima za realizaciju studijskog i istraživačkog putovanja u Japan u okviru programa razmene „Kizuna“.

Ovaj projekat, koji se realizuje u saradnji sa organizacijom EU–Japan fest, posvećen je podsticanju mobilnosti pripadnika novosadske kulturne scene i uspostavljanju saradnje sa japanskim kulturnim organizacijama i umetnicima.

Druga faza evaluacije predloženih projekata je izvršena od strane konkursne komisije Fondacije „Novi Sad 2021“. Predloženi projekat se šalju na potvrdu organizaciji EU-Japan fest, nakon čega se donosi konačna odluka o odabiru kandidata. Ukupan iznos finansijskog granta za realizaciju studijskog putovanja za aplikante iznosi 100.000 jena.

Konkursna komisija je nakon selekcije odlučila da predloži sledećeg kandidata i njegovu projektnu ideju:

  • Martina Pavlika

Podsetimo da je javni poziv za program „Kizuna“ kontinuirano otvoren, a da će stručne službe Fondacije „Novi Sad 2021“ nastaviti rad na razvoju predloženih projekata sa svim prijavljenim kandidatima kako bi pružili pomoć pri sastavljanju uspešnih aplikacija.

Ostavite odgovor