Фондација „Нови Сад 2021“ обавила другу евалуацију за програм размене „Кизуна“

Објављено у категорији: Вести

Фондација „Нови Сад 2021“ обавила је другу евалуацију у оквиру јавног конкурса за финансијску подршку локалним уметницима и културним радницима за реализацију студијског и истраживачког путовања у Јапан у оквиру програма размене „Кизуна“.

Овај пројекат, који се реализује у сарадњи са организацијом ЕУ–Јапан фест, посвећен је подстицању мобилности припадника новосадске културне сцене и успостављању сарадње са јапанским културним организацијама и уметницима.

Друга фаза евалуације предложених пројеката је извршена од стране конкурсне комисије Фондације „Нови Сад 2021“. Предложени пројекат се шаљу на потврду организацији ЕУ-Јапан фест, након чега се доноси коначна одлука о одабиру кандидата. Укупан износ финансијског гранта за реализацију студијског путовања за апликанте износи 100.000 јена.

Конкурсна комисија је након селекције одлучила да предложи следећег кандидата и његову пројектну идеју:

  • Мартинa Павликa

Подсетимо да је јавни позив за програм „Кизуна“ континуирано отворен, а да ће стручне службе Фондације „Нови Сад 2021“ наставити рад на развоју предложених пројеката са свим пријављеним кандидатима како би пружили помоћ при састављању успешних апликација.

Оставите одговор