Fondacija ,,Novi Sad 2021’’ u misiji podsticanja dobrih ideja kod mladih

Objavljeno u kategoriji: Vesti

U sredu, 23. 05. 2018. godine, održan je Dan marketinga 2018. godine u Centru Novi Sad, Univerziteta Singidunum. Ovim povodom održano je takmičenje studenata na temu „Marketing u urbanoj kulturi grada Novog Sada“. Dan marketinga podržala je Fondacija ,,Novi Sad 2021 Evropska prestonica kulture’’, a dr Lazar Jovanov, umetnički rukovodilac programa prezentovao je buduće aktivnosti Fondacije.

Takmičenje studenata organizovano je sa ciljem kreiranja aktivnosti koje bi doprinele boljem pozicioniranju kulturnih i istorijskih vrednosti Novog Sada i njihove valorizacije kroz turističku ponudu čiji bi glavni nosioci bili mladi, dok je jedan od ciljeva bio i da studenti predlože načine za podsticanje aktivnog učešća mladih u kreativnim, digitalnim industrijama. Ideja je da neki od predstavljenih projekata budu integrisani i u plan „izgradnje“ Evropske kulturne prestonice.

Na takmičenju su učestovali studenti iz Beograda i Novog Sada a žiri su činili: Dušan Vuković, rukovodilac sektora za marketing i produkciju Fondacije „Novi Sad 2021“, Filip Ruvinov, pomoćnik programskog direktora Fondacije „Novi Sad 2021”, Vukašin Grozdanović, koordinator OPENS 2019 i Aleksandar Mihajlović, art direktor Univerziteta Singidunum.

Ostavite odgovor