Četvrta evaluacija za „Kizuna“ program

Objavljeno u kategoriji: Vesti

Fondacija „Novi Sad 2021“ obavila je četvrtu evaluaciju u okviru javnog konkursa za finansijsku podršku lokalnim umetnicima i kulturnim radnicima za realizaciju studijskog i istraživačkog putovanja u Japan u okviru programa razmene „Kizuna“.

Ovaj projekat, koji se realizuje u saradnji sa organizacijom „EU–Japan Fest“, posvećen je podsticanju mobilnosti pripadnika novosadske kulturne scene i uspostavljanju saradnje sa japanskim kulturnim organizacijama i umetnicima.

Četvrta faza evaluacije predloženih projekata je izvršena od strane konkursne komisije. Predloženi projekat se šalje na potvrdu organizaciji „EU-Japan Fest“, nakon čega se donosi konačna odluka o odabiru kandidata. Ukupan iznos finansijskog granta za realizaciju studijskog putovanja za aplikante iznosi 100.000 jena.

Konkursna komisija je nakon selekcije odlučila da predloži sledeće kandidate i njihove projektne ideje:

Marko Kaćanski

Milan Veličković

Podsećamo da je javni poziv za program „Kizuna“ kontinuirano otvoren, a da će stručne službe Fondacije „Novi Sad 2021“ nastaviti rad na razvoju predloženih projekata sa svim prijavljenim kandidatima kako bi pružili pomoć pri sastavljanju uspešnih aplikacija.

 

Ostavite odgovor