Четврта евалуација за „Кизуна“ програм

Објављено у категорији: Вести

Фондација „Нови Сад 2021“ обавила је четврту евалуацију у оквиру јавног конкурса за финансијску подршку локалним уметницима и културним радницима за реализацију студијског и истраживачког путовања у Јапан у оквиру програма размене „Кизуна“.

Овај пројекат, који се реализује у сарадњи са организацијом „ЕУ–Јапан Фест“, посвећен је подстицању мобилности припадника новосадске културне сцене и успостављању сарадње са јапанским културним организацијама и уметницима.

Четврта фаза евалуације предложених пројеката је извршена од стране конкурсне комисије. Предложени пројекат се шаље на потврду организацији „ЕУ-Јапан Фест“, након чега се доноси коначна одлука о одабиру кандидата. Укупан износ финансијског гранта за реализацију студијског путовања за апликанте износи 100.000 јена.

Конкурсна комисија је након селекције одлучила да предложи следеће кандидате и њихове пројектне идеје:

Марко Каћански

Милан Величковић

Подсећамо да је јавни позив за програм „Кизуна“ континуирано отворен, а да ће стручне службе Фондације „Нови Сад 2021“ наставити рад на развоју предложених пројеката са свим пријављеним кандидатима како би пружили помоћ при састављању успешних апликација.

 

Оставите одговор