Kažite šta želite od projekta Evropska prestonica kulture

Objavljeno u kategoriji: Vesti

Fondacija „Novi Sad 2021’’ je tokom protekle nedelje od 5. do 9. februara objavila poziv za volontiranje u okviru Međunarodnog pozorišnog festivala u rumunskom gradu Sibinju, koji je 2007. godine bio evropska prestonica kulture. Volontiranje je podrazumevalo plaćen put i boravak od tri nedelje i učešće u realizaciji festivala prema profesionalnim opredeljenjima. Izuzetno nam je zadovoljstvo što možemo da se pohvalimo velikim brojem prijava onih koji su želeli da učestvuju u ovom programu, ali i sa 962 posete radi upoznavanja sa detaljima konkursa na našem sajtu www.ns2021.rs kao i dosegom do 16623 osobe sa ovom vešću, na društvenim mrežama.

Veliko interesovanje za konkurs ove vrste podstaklo je Fondaciju da pozove sve aktere u kulturnim i kreativnim industrijama da se obrate i kažu šta je to što ih interesuje u smislu profesionalnog i životnog angažovanja i kakve aktivnosti očekuju od Fondacije u tom smislu. Fondacija „Novi Sad 2021“ teži da bolje upozna vaša interesovanja i potrebe pa budite slobodni i pišite nam na: info@ns2021.rs.

Jedan od najvažnijih ciljeva koje je Fondacija „Novi Sad 2021’’ postavila u misiji realizacije projekta Novi Sad – Evropska prestonica kulture, jeste edukacija, afirmacija i mobilnost mladih i svih aktera u kulturi i kreativnim industrijama. Samim tim naše aktivnosti su usmerene na stvaranje ovakvih prilika za kreiranje mreže saradnika i učesnika u projektu, te osmišljavanje programa za ispunjenje ovih zadataka.

 

Ostavite odgovor