Кажите шта желите од пројекта Европска престоница културе

Објављено у категорији: Вести

Фондација „Нови Сад 2021’’ је током протекле недеље од 5. до 9. фебруара објавила позив за волонтирање у оквиру Међународног позоришног фестивала у румунском граду Сибињу, који је 2007. године био европска престоница културе. Волонтирање је подразумевало плаћен пут и боравак од три недеље и учешће у реализацији фестивала према професионалним опредељењима. Изузетно нам је задовољство што можемо да се похвалимо великим бројем пријава оних који су желели да учествују у овом програму, али и са 962 посете ради упознавања са детаљима конкурса на нашем сајту www.ns2021.rs као и досегом до 16623 особе са овом вешћу, на друштвеним мрежама.

Велико интересовање за конкурс ове врсте подстакло је Фондацију да позове све актере у културним и креативним индустријама да се обрате и кажу шта је то што их интересује у смислу професионалног и животног ангажовања и какве активности очекују од Фондације у том смислу. Фондација „Нови Сад 2021“ тежи да боље упозна ваша интересовања и потребе па будите слободни и пишите нам на: info@ns2021.rs.

Један од најважнијих циљева које је Фондација „Нови Сад 2021’’ поставила у мисији реализације пројекта Нови Сад – Европска престоница културе, јесте едукација, афирмација и мобилност младих и свих актера у култури и креативним индустријама. Самим тим наше активности су усмерене на стварање оваквих прилика за креирање мреже сарадника и учесника у пројекту, те осмишљавање програма за испуњење ових задатака.

 

Оставите одговор